Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.Sunday, August 9, 2009

Selamat Berpuasa kepada umat islam
Assalamualaikum.. aku disini ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam di negara kita dan seluruh dunia, kepada kawan2 moga puasa tahun ni penuh bermakna. tahan diri dari memakan mcD di drive thru xpun kedai mamak atau cina yg jual makanan pada bln puasa!! haha!! INsyallah marilah kita beramai-ramai memeriahkan masjid. Aku bukannye orang alim, tetapi sama2 laa kita menasihati sesama kita untuk kebaikan. nak kata syaitan ada, diorang da blah. umm maybe anak buah setan yg banyak kot kt dunia ni, sebabtu ada lagi yang x berpuasa. anak buah setan tu sape erkk? fikir fikir laa sendiri. :)
Di bawah adalah doa untuk menyambut bulan ramadhan!! moga kita tergolong dalam orang2 yang beriman dan terhindar dari godaan hawa nafsu di bulan ramadhan nati!! amin!!


Doa menyambut Ramadhan

اللهم بارك لنا في رجب وشعبان وبلغنا رمضان

(Allahumma baarik lana fii rajaba wa sya'baana wa ballighna ramadhana)

"Ya ALLAH, berkatilah kami pada bulan rajab dan syaaban. Dan izinkanlah kami menemui bulan ramadhan"
Selamat Menyambut Bulan Ramadhan pada 22 Ogos 2009 bersamaan 1 Ramadhan 1430HbyJoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.