Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.



Sunday, February 14, 2010

speed streamyx di kawasan yang x ramai pkai streamyx


Nak dipendekkan cerita.. kelajuan streamyx di kawasan yang x ramai pkai streamyx.. dia laju tahap gini maybe sebab x ramai orang pkai kot.. kalau ramai.. sumpah slow.. mcm pelanggan2 laen kena.. 

tapi aku syukur laaaa dgn kelajuan ni.. bagi korang ni slow ke laju ?

dengan kelajuan ni aku download lebih dari 10 movie sehari.. tapi direct download.. aku x suka pakai torrent sebab kalau pakai torrent ,,upload speed kita pun diorang pkai.. so tat y laa tenet korang amat slow.. kalau hantar(upload) barang da lambat @ slow.. sampai (download) barang pun akan lambat jugak...

ni lak ping test.. :)

 
Quality dia grade A tu. :)

So ape kata korang share kelajuan streamyx korang ngan aku? 

berukband aku dah tersadai kat atas meja.. umm nak pegi kolej nati baru bayar.. haha

salam.. :)





JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.