Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.



Tuesday, February 16, 2010

My Best Friend's Wedding. Congrat !!

Sebelum tu, aku nak ucapkan tahniah kepada Kawan rapatku Amni Szyazwani yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan dengan pilihan hatinya iaitu boy(Afiq).

Ketika sampai dia perkarangan rumah sahabat aku ni. Ramai kawan2 sekolah yang lama sudah mau pulang ke rumah masing, sempat juga aku bertanya khabar.. ada yang aku sudah lupa nama pun ada. muka je aku ingat, nama tak ingat dah. maybe aku dah hilang ingatan. maybe sebab da lama x berjumpa, lebih kurang 7 Tahun. :) * lama ke tu? haha .

So aku sajikan sedikit photoshoot yang sempat aku rakam.  Sampai2 member aku ni tgh buat photoshoot. aku pun join laa skit2. haha.

Selamat Pengantin Baru Afiq & Amni :)

 
Pelamin yang ringkas tapi menarik. leh tiru nati aku nikah . :P



Upacara Suap Menyuap. :D

Mak Andam Sedang Pening + kepanasan.. haha!~



Pengantin, Boy & Amnie. diapit.

Sesi bergambar dengan kawan-kawan.

Dah habis.. itulah sedikit sebanyak gambaran pada hari pernikahan member baikku ini. Ucapan terakhir dari aku " Moga Amni dan Suami tercinta cepat menimang cahaya mata " Amin.


Assalamualaikum.



JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.