Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.



Saturday, January 9, 2010

Minum Milo Fuze Pagi-pagi di kedai nuffnang.

salam dan selamat pagi..

tread untuk nuffnang ni..special punya.sebab tak pernah lagi bukak tread macam ni.. bila aku bangun pagi. terkejut lihat semua nuffnang yang aku taruk kat page aku segar bugar belaka. tidak ada yang tak keluar. Atas firasat aku. aku rasa laa kan diorang ni suka bangun pagi.

tengok gambar ni mereka nampak bersemangat.. :)

Sesuai dengan iklan pagi ini. iaitu minum MILO fuze. So bagi aku Bagus jugak pagi-pagi hari ni pekena satu paket MILO FUZE dapat jugak hilangkan dahaga dan memberi tenaga kepada kita di pagi hari ni. :) Malas nak berkata panjang jom kita pekena MILO fuze di kedai nuffnang dan di rumah kalian semua. bak kata Milo "Minum Milo Anda Jadi Sihat Dan Kuat" .sekian. :)


from b4ns.





JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.