Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.



Tuesday, January 19, 2010

I Love You. hahaha!~ gila berani.





 
Salam..kalau tengok gambar ni memang berani mamat yang letak note ni. aku rasa ada orang yang khianat budak ni. hahaha~! dah laa letak kat INFO Board kat fakulti senibina. Kat Hostel pun ada jugak kertas ni.

Kalau aku yang kena macam ni mesti aku kena cari satu tin cat untuk tebalkan muka aku.. lagipun orang xkan percaya laa mamat ni yang buat.. melainkan dia sendiri pegi annouce guna speaker garam yang dia suka kat perempuan yang bernama YAN tu..



gambar ni aku ternampak masa aku baru habis kelas. time tu ramai lak yang lalu nak pegi kelas . haha ni maybe angkara student yang baru masuk kat sini sebab aku x pernah dgr nama dua makhluk allah ni. Walau pape pun sabar laaa walaupun aku tak knal ko. tapi aku bersimpati.


NI pasal Subject Killer aku design dah datang memberi assigment pertama. Nak kena submit hari khamis ni. Hope ianya berjalan lancar..  BTW tu saje laa yang aku nak share harini.. salam. :)





JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.