Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.Saturday, July 18, 2009

Keputusan Manchester United Vs Malaysia XI

pemain malaysia beraksi baik ketika bertemu manchester united dalam jelajah asia mereka. walau bagaimanapun mereka tewas 3- 2 kepada manchester united!!. tahniah kepada malaysia kerana menunjukkan kualiti dalam permainan mereka. pemain MU diberitahu hanya tidur 2 jam sebelum beraksi menentang malaysia. semoga pemain malaysia terus meningkatkn cara permainan dan tidak hanya berpuas hati dgn prestasi hari ini.aku dapat tengok online je. x dpt nak pegi. huhuhu!

byJoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.