Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.



Thursday, July 9, 2009

Goyang KaKi malamalam.

salam. selamat malam. aku kini tengah pening carik keje. gf aku bising xleh tgk aku goyang kaki kt umah. haha. lgpun ada cadangan untuk kahwin tahun depan. so kena cari ongkosnye.. poning palo. tapi kerana sayang, sngp buat pe saje. asal x mengundang dosa. :) so aku men game dlu laa. sape2 nak men dota ngan aku meh laaa.. korang cari aku kat garena. ni id garena aku. ^D6^Vans aku noob je.. account aku baru lvl 16.







by



JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.