Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.



Wednesday, March 3, 2010

Pasar Ahad Menjadi Pasar Ahad & Isnin.

assalamualaikum.

aku dah updated suma cerita sunket. so. cerita selanjutnya di bawah.


 
meeting mengenai program archiday & SunKet 
yang akan dijalankan.

 tokey2 kedai faculty of architecture. (sem3)

aku yang berbaju kuning. nampak cam orang yang 
dah berumur 24tahun x? hehe

 
 penjual yang peramah. ABC ni memang sedap!!

tokey-tokey sem 4.

lecture sekeluarga turun memberi sokongan kepada kami.


So tu je laaa gambar2 bagi mengambarkan aktiviti Sunket.  Sebenarnye pasar ahad ni bukan diadakan pada hari ahad je. tetapi telah dilanjutkan keesokkan harinya kerana mendapat sambutan yang hangat.

Aktiviti Pasar Ahad ini dijangka akan diteruskan lagi, iaitu mungkin akan diadakan sekali sebulan. :)

bulan 3 ni dijangka penuh dengan aktiviti-aktiviti.

antara aktiviti yang akan diadakan ialah:

Minggu aktiviti KKTM. (15,16,17 mac 2010)
Hari konvokesyen KKTM  (14 mac 2010)
Archiday untuk student Architecture (19 mac 2010)

assignment pun datang berlambak. haha. so kena laa gila2 study. jangan jadi gila sudah laaa.. nasihat aku kepada kawan2. kalau dah x mampu janganlah dipaksa sangat. nati kesihatan korang terjejas.

sekarang musim panas. so banyak2kan lah minum air kosong. untuk elak daripada demam dan selesema.  sekian.





JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.