Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.



Friday, November 6, 2009

Pelakon Nur Kasih -Tiz Zaqyah.


NAMA: Tiz Zaqyah Abdul Razak

USIA: 21 tahun

TARIKH LAHIR: 25 Oktober 1988

ASAL: Kuala Lumpur

STATUS: Bujang

KARIER: Pelakon

PENDIDIKAN: Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)

MULA BERLAKON: 2006

DRAMA: Gol & Gincu, Impian Illyana & Nur Kasih

TELEFILEM: Bernafas Dalam Lumpur & Puaka Topeng Putih

PERWATAKAN DIRI: Mesra dan Ceria

WATAK IMPIAN: Seram, psiko & gila


cukup terkejut apabila pelakon yang berwatak alim , sopan & berakhlak mulia rupanya. ibarat langit dgn bumi perangai sebenar mereka. aku x mau cakap banyak.. so aku buat kuar laa gambar ni.. aku dapat dari mana ntah.. aku pun da lupa.. judge sendiri laa k.




xyah laa sokong orang yang mcm ni.. diorang dapat duit hasil lakonan tu buat beli arak.. buat pegi tempat2 gini.. so pulaikan aja drama ni..


Benda mcm gini laa yang mencemarkan nama baik islam.. hanya berlakon je sebagai orang yang warak.. bila di luar.. parah jadinye.. ngak faham..


by



JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)

4 comments:

  1. lama dh ni gamba ni..penah kecoh dlu...ermm..nape lagi pelakon kan...

    p/s: pape pn..x ske judge org :)

    ReplyDelete
  2. ELEH...ORG LAIN LG TROK XKECOH POWN!!!

    ReplyDelete
  3. to:

    FirhaAbqari:ahaha!!ty

    ezaati :tapi watak tu tetap x sesuai ngan diri dia.

    Anonymous : sape makan cili akan terasa pedasnye.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.