Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.Monday, May 21, 2012

Kelantan Juara Final Piala FA 2012

Masih tidak terlambat untuk b4ns mengucapkan Tahniah kepada pasukan kelantan kerana berjaya menamatkan penantian selama 22 tahun untuk menjuarai Piala FA. Lebih menarik lagi gol kemenangan Piala FA dijaringkan oleh pemain yang memakai jersi nombor 22 iaitu M.Ghaddar.Kejayaan kelantan merangkul PIALA FA hampir sama dengan kejayaan CHELSEA yang sudah sekian lama menunggu untuk menjadi juara EROPAH buat pertama kalinya. Kedua-dua kemenangan dihasilkan melalui jaringan yang sama, iaitu penalti. cuma cara penalti mempunyai sedikit perbezaan.


Walaupun banyak kontroversi yang timbul diantara Penyokong Setia The Red Warriors dengan FAM B4ng54t. Ia tidak pernah melunturkan semangat membara mereka untuk menjadi pemain ke 12 The Red Warriors. Gambar Potret player2 TRW yang dihasilkan oleh ULTRAS KELANTAN THE RED MANIA turut DIRAMPAS oleh FAM B4NG5AT , BANNER UCAPAN HAPPY BIRTHDAY KEPADA TAN SRI ANNUAR MUSA juga turut dirampas. Disini kita dapat lihat kebodohan di pihak FAM yang cuba melemahkan semangat juang wira The Red Warriors. Jumlah penonton kelantan yang berjumlah 85 ribu yang membanjiri stadium bukit jalil juga menjadi sejarah baru di MALAYSIA dan KELANTAN amnya. Boleh dikatakan tiada suasana seperti ini dimalaysia yang melibatkan pasukan2 negeri.

Syabas sekali lagi diucapkan kepada semua yang terlibat dalam membangunkan bolasepak KELANTAN.


JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.