Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.Friday, March 30, 2012

Perhimpunan Merah 4.4 2012. Wisma FAM Kelana Jaya
Maklumat terkini:


Rabu 4/4/2012 Pukul 1.15 petang di Wisma FAM Kelana Jaya. Perbicaraan akan bermula jam 2pm. Pakaian baju merah, tapi tak kisah nak pakai baju kerja. HIIMPUNAN MERAH (PAkai jersi pasukan masing-masing pun boleh) !! Sila share & ajak semua yg berminat..TIDAK SEMESTI KELANTANESE.. Semua peminat dan pemerhati bolasepak negara dijemput hadir. Bersatu hati demi bolasepak Kelantan & Malaysia. Jika dulu arwah Dato Ahmad Basri Akil Kedah pencetus kejayaan bolasepak Kedah pernah dikenakan tindakan. Tidak mustahil TSAM pun akan menerima nasib yg sama. HIDUP BOLASEPAK MALAYSIA.. Ketepikan keangkuhan FAM!


dr TRWM..

JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.