Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.



Sunday, May 8, 2011

Blog b4ns dah bersawang.

sejak dua bulan ni blog b4ns sangat2 bersawang. tak sempat lak nak updated blog. faktor-faktor yang menyebabkan blog b4ns bersawang:


  • kebosanan menggunakan Berukband. teramatlah slow. nak buat pape pun buat sakit hati je. 
  • Kabel telefon area rumah b4ns kena curi lagi oleh penagih-penagih dadah yang bersepah kat sini. dah dua kali hampir berjaya tangkap pencuri kabel tu. tapi diorang lagi pantas. sebab nak tangkap tu buat kerja sorang2. orang kampung b4ns tak sepakat. sebab kalau buat macam round2 malam2 tu akan menjadi masalah. sebab di kampung b4ns tu ideologi politik sangat kuat. sampai berpecah belah semangat perpaduan antara sesama islam.
  • Busy memanjang kerja. masa untuk updated blog sangatlah terhad.

itu je laa kot sebab2 knape blog b4ns bersawang. risau jugak PR blog ni jatuh. skang ni PR blog b4ns 2/10.

maybe selepas kabel telekom tu di ganti ,b4ns boleh la nak updated blog ni. byk benda nak dikongsi dengan kawan2 semua. ok

TERIMA KASIH KEPADA PENGUNJUNG BLOG B4ns. SORRY TAK DAPAT NAK BALAS KUNJUNGAN ANDA.. NATI ADA MASA B4NS AKAN LAWAT SEMUA..



JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.