Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.Friday, February 11, 2011

Perhatian: Pengumuman AL-Hamra Red Warriors Academy (ARMY)

Pengumuman dari Tan Sri Anuar Musa (TSAM)

Al Hamra Red Warriors Academy (ARMY) mula beroperasi bulan ini. Pada 23-26/02 Sathia dan group akan kendalikan kursus khas untuk kumpulan jurulatih. Sebahagian peserta akan dipilih menjadi tenaga jurulatih pioneer ARMY.

Pemilihan pelajar akan bermula 11 Mac. Perasmian ARMY di jangka Mei nanti setelah pelajar memulakan sesi di 6 pusat ARMY seluruh Kelantan. YANG BERMINAT SILA TAMPIL.

Untuk keterangan lanjut atau sebarang soalan, sila hubungi KAFA, theredwarriors.com atau klik link untuk ke page rasmi TSAM.


JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.