Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.Tuesday, February 22, 2011

Logo baru ALHAMRA REDWARRIORS ACADEMY [ARMY]

Dipetik dari facebook Tan Sri Annuar Musa. ALHAMRA REDWARRIORS ACADEMY [ARMY] telahpun mempunyai logo baru. syarikat BrainCHild Intelligence sdn bhd diberi tanggungjawab untuk membina logo ARMY ini.

Logo terbaru ARMY yang dalam peringkat cadangan.

dengan moto "transforming talent" di LOGO ARMY . terbuktilah sudah semangat yang ditunjukkan oleh Tan Sri ANuar Musa , AL-HAMRA dan pihak-pihak penaja untuk menjadikan ARMY sebagai modern Football Learning Academy yang pertama di kelantan & juga malaysia amnya..

source: Tan Sri Annuar Musa
source: BrainCHild Intelligence sdn bhd
source: ARMY


JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.