Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.



Monday, November 29, 2010

Malaysia Airlines in Transformers revenge of the fallen



Maybe orang dah tau atau mungkin tak yang dalam transformers revenge of the fallen terdapat syarikat penerbangan malaysia.. iaitu Malaysia Airlines (MAS). Kapal terbang Malaysia airlines jadi robot ke? hahaha..

bukan jadi robot sebenarnya tetapi banner atau papan iklan mereka termasuk di dalam cerita transformers revenge of the fallen. Macam mana boleh sesat pun b4ns tak tau. Just teruja bila tengok benda macam ni. maybe dah ada orang yang perasan atau tak perasan dengan perkara ni.



sila lihat video ni.:

untuk video yang lebih jelas sila nonton video ni di dalam youtube HD







ok itu saje. nak tgk revenge of the fallen plak.. salam.


 iklan kat bawah ni cantik. click kalau nak tengok.




JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.