Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.



Saturday, October 30, 2010

Google bagi google Ads voucher RM150.00

Salam.. google ads voucher? aku tak pandai nak guna laa plak.. takut terlebih limit, naya kena bayar. lagipun aku still student, nak cari duit kat mane klau terlebih.. so sesiapa yang nak voucher tu cepat2 laaa e-mail aku. sebab dia expired 31 october2010 untuk voucher RM 150.00 lpastu untuk yang expired 12 Nov 2010 dapat RM 100.00 saje free ads.

so pada  sesiapa yang nak voucher ni. sila laa email pada b4ns cepat sebelum expired...






assalamualaikum..


JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.