Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.



Monday, July 5, 2010

Visitor myblacklens.


ni laa visitor dari pelbagai negara yang datang melawat blog b4ns. thanks to all , walaupun diorang tak paham bahasa melayu. tapi Google translate kann ada. dunia di hujung jari. dok kat umah pun macam2 orang dari pelbagai negara lawat b4ns. hehehe.

p/s: Slow skit update blog skang ni. xpun memang slow banyak. Busy memanjang je. 

salam.





JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.