Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.



Thursday, June 24, 2010

Malaysia Dimalukan oleh Sweden.

View Comments
 Jika Sweden Boleh memboikot kapal2 kargo milik yahudi / israel laknatullah, Inikan pula malaysia? Mana peginya kemarahan rakyat malaysia. Desah desuh ketika berlaku kejadian serangan misi bantuan ke gaza, pihak pelabuhan malaysia juga ada beritahu kat dalam paper yang mereka akan memboikot kapal israel. Ntah pegi mana laa plak kata2 diorang tuh. Betul Juga Cakap Tun Dr Mahathir. Melayu Mudah Lupa. / Malaysia mudah lupa. hangat2 taikkk ayam orang kata.Aku sangat Malu dengan negara bukan islam seperti sweden. yang memboikot kapal kargo milik yahudi......hahaha!! tapi satu je SWEDEN ni. mereka juga pernah terlibat dalam menghina umat islam. iaitu berkenaan karikator Nabi Muhammad S.A.W.  So Malaysia mana peginya Hero2 kita? Mahathir dah halau Israel dari Malaysia. So kerajaan malaysia sekarang takkan taknak halau kapal2 israel dari berlabuh di malaysia? Saya rasa mereka tidak berani..




STOCKHOLM: Pekerja pelabuhan di Sweden memboikot kapal dan kargo Israel sebagai membantah tindakan zalim Israel menahan flotila bantuan ke Gaza yang mengorbankan sembilan aktivis proPalestin bulan lalu.
Persatuan Pekerja Pelabuhan Sweden memberitahu mereka menyokong konvoi bantuan antarabangsa itu dan menuntut Israel menarik balik sekatan ke atas Gaza.
Israel, baru-baru ini mengendurkan sekatan tiga tahun ke atas Gaza berikutan tekanan dunia. 1,500 ahli pesatuan menyertai kempen pemboikotan seminggu itu. - AP .Hmetro




JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)

Sunday, June 20, 2010

saiful Apek dipilih bulu ?

View Comments


Kenapa saiful apek yang ditangkap ketika menghisap ganja dilepaskan dengan jaminan polis?. Nampak gayanya macam saiful apek akan dilepaskan tanpa dikenakan apa-apa tindakan?. Atau Hukuman ke atas saiful apek adalah sama dengan pesalah-pesalah sama yang lain ?

Apa yang aku nampak. macam ada sedikit ketidak adilan dalam kes ni.  Kalau orang lain yang kena maybe dah lama dah kena dakwa. takde nye nak lepas-lepas dah. yang saiful apek dah terbukti air kencing dia positif ganja. tapi still dilepaskan dengan jaminan polis. tapi kalau orang biasa-biasa takdenye polis nak jamin kot.?

So terserahlah pada korang nak nilai kes ni. Bagi aku ada sedikit ketidakadilan dalam kes ni. Nak banteras DADAH takkan tercapai jika Agensi berkaitan memilih bulu.

rujukan: Hmetro

Assalamualaikum.






JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)

Saturday, June 5, 2010

Do'a For palestine

View Comments


Maksudnya:
“Ya Allah,Sesungguhnya kami meletakkan-Mu di batang-batang leher
musuh-musuh kami Dan kami berlindung dengan-Mu daripada
kejahatan-kejahatan mereka.
Ya Allah, Leburkanlah kumpulan-kumpulan mereka, pecah belahkan dan kacau bilaukan persatuan mereka.
Goncangkan pendirian mereka Dan hantarkanlah anjing-anjing kamu kepada
mereka Wahai tuhan yang gagah perkasa Wahai tuhan yang penuh raksasa
Wahai tuhan yang bersifat murka.
Ya allah Ya allah Ya allah Ya allah,
Wahai Tuhan yang menurunkan kitab,
Wahai Tuhan yang mengarakkan awan,
Wahai tuhan yang menewaskan bala tentera al-ahzab,
Kalahkan mereka,
Kalahkan mereka,
Kalahkan mereka Dan menangkan kami ke atas mereka.”

*Qunut Nazilah: do’a qunut ketika musibah atau kesulitan menimpa kaum Muslimin, seperti peperangan, terbunuhnya kaum Muslimin atau diserangnya kaum Muslimin oleh orang-orang kafir. Qunut Nazilah, iaitu mendo’akan kebaikan atau kemenangan bagi kaum Mu’minin dan mendo’akan kecelakaan atau kekalahan, kehancuran dan kebinasaan bagi orang-orang kafir, Musyrikin dan selainnya yang memerangi kaum Muslimin. Qunut Nazilah ini hukumnya sunnat, dilakukan sesudah ruku’ pada raka’at terakhir pada solat fardhu lima waktu.

credit-theamh.com iumelaka.com


JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)

Friday, June 4, 2010

HX-V5 turbo Speed Test

View Comments
Just wanna show you Speedy Go!! test in my phone.!~



Speedy Go! improves the performance of Symbian S60 smartphones by display acceleration and overall speed boost. The provided Speed test feature serves to estimate the normal phone speed and the speed gain achieved by acceleration.

Speedy Go! can achieve speed boost on all Symbian S60 smartphones by Nokia, Samsung and LG, including the latest touch-screen devices, like the Nokia 5800 and N97, and the Samsung i8910 (Omnia HD).

Check your phone speed using Speedy Go v1.50

Download Speedy Go! here. by Dzungkts

Download Speedy Go! here. by FoXPDA





JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.