Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.Thursday, May 20, 2010

Omnia HD (Acme i8910) Firmware and Application Updated!

B4ns baru saje update firmware handphone b4ns. Sekarang b4ns da tak guna firmware yang Samsung Bagi, Sebabnya SAMSUNG NI LEMBAB DAN TAK MENGHARGAI PELANGGAN.. handphone B4ns bernasib baik sebab ada orang yang cooked ROM untuk OMnia HD ni. Sesiapa yang ada Omnia HD (Acme i8910) boleh laaa lawat website ini untuk Cooked ROM. http://hyperx-i8910.com/  Sekarang b4ns pakai Firmware HX-V4 . Pada masa sekarang HyperX tu tgh nak release HX-V5. tetapi Version HX-V5 masih lagi BETA.


    
Menu dalam Omnia B4ns + Detail PHone. HX-V4.


Game Yang b4ns dah install dan main. Semua best!!. Office Menu lak b4ns dah upraged Quickoffice viewer kepada QuickOffice Editor. SO nati b4ns nak edit Office file ,Word, Excel & POwer Point dalam Handphone pun dah boleh da. Adobe PDf pun ada.  B4ns juga baru install Anglemeter dengan Level touch dalam handphone ni. berguna juga application seperti ni. .


Yang Ni plak Menu Media. b4ns install TTPod . TTpod ni boleh search lyrics. lpastu lyrics bergerak macam karaoke..


yang ni plak ape yang ada dalam applications dan Messaging


Last sekali samsung LBS ni. dia Application GPS. tapi b4ns tak guna yang ni. b4ns dah install GarminXT yang letak kat MENU utama. Untuk check cuaca semasa b4ns guna SPB weather. Lepas Cooked ROOM guna Firmware HX-V4 handphone b4ns dah boleh masuk Nokia Ovi Store. 

itu saje cerita pasal handphone b4ns yang baru saje DI COoked ROM nya dan Di install application baru. 

Sesiapa yang nak application kat atas tu. boleh laa email pada b4ns. Kalau letak link kat sini nati kena deleted plak file. 

terima kasih.

Assalamualaikum


JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.