Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.



Wednesday, March 10, 2010

Video latihan Dikir Barat.

latihan dikir barat. latihan bunga :)

So nak persembahkan sikit video time latihan dikir barat, untuk konvokesyen KKTM 2010.
 Nak dipendekkan cerita selepas 3 bulan jalani latihan. sampailah masa untuk test kali pertama kumpulan dikir barat bagi tahun 2010. Aku korang xkan nampak sebab dok belakang skali maen alat.

video kualiti ok . tapi sound kualiti dia x ok maybe bunyi kuat sangat kot. xpe, aku dah janji nak letak kan. so ni laa aku sajikan korang . hehehe , takut time konvo nati x sempat nak rakam. Kalau ada rakam time konvo. aku letak plak video yang time konvo tu. :)
komen kritik dan nasihat dialu alukan dari rakan2 skalian. . :)

Assalamualaikum



JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.