Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.



Wednesday, March 31, 2010

Beautiful Blogger Award!!

Assalamualaikum kepada kawan2 dan pengunjung sekalian. Blog aku dah lamo laaa plak tak di updated. maybe bulan ni posting article slow sebab busy ngan project + assignment. masa nak luangkan pada blog ni pun dah kurang.Nak dipendekkan cerita http://myblacklens.blogspot.com  telah mendapat  
Beautiful Blogger Award! hahaha!!  Sila ikut procedure di bawah untuk mendapat Award ini.


Step 1: Put this Picture In your Blog

Step 2: Thanks The One Who Gave To You
Award Beautiful Blogger ni Diberi Oleh kawan Aku yang aku kenal Semasa Study Di MMU Melaka. Thanks To Kobeng. Walaupun Blog aku ni x cantik. tapi still dapat award. :D

Step 3: Give to 15 Others Friends.
Macam mana nak pilih ni. ramai tu nak kena pilih. hahaha. ok. try laa jugak listkan. So ni yang aku pilih. terbaik diantara yang terbaik. 


Step 4: Seven Things About You

  • Umur aku 24 tahun. (13 Dec 1986)
  • Masih Bujang. Bajet Nikah Umur 27. haha!~
  • Masih Lagi Study (Course Architecture)
  • Anak pertama dari 3
  • Aku Ore Kelantanese.
  • Pemalu tetapi Panas Baran. :D. Senang Sejuk gak.
  • Bolasepak? Team Favorite aku , Brasil, Manchester United, Kelantan.

So dah complete pun syarat2 Beautiful Blogger Award ni. Kepada yang terpilih oleh aku. tahniah. walaupun x famous sebab aku yang bagi. hehehe..

BUhbye &  Assalamualaikum.






JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.