Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.



Monday, February 1, 2010

landscape kktm laaa .intai hostel puteri.

Assalamualaikum.Aku saje je ni nak letak gambar landscape yang baru aku edit. bosan2 tak tau nak buat ape. aku pun luangkan masa dengan capture gambar ni and edit skit2. :)

ni gambar hostel aspuri kat kolej aku. insyallah kalau berkesempatan. aku akan capture gambar landscape untuk bahagian depan kolej aku lak. :D


 
click image to see full size.

picture detail:
device: Omnia HD (i8910)
Pixel: 8MP
ISO: iso-100
time: 5.12pm
software: Adobe Lightroom 1.3 & picasa3


status: aku ni beginner saje.tak pandai edit gambar. aku edit gambar ikut aku punya taste :) so kalau ada apa2 komen. silalah komen. aku akan terima dengan terbuka. belajar dari kesilapan.
thanks. :)








JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.