Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.



Monday, January 18, 2010

Drafting 2 kat Studio

So today aku ada kelas drafting. aku just nak share gambar time kat dalam studio je. Puan tengah mengajar aku sibuk duk capture gambar . So sila laa tengok..

Picture Detail
Lecture: Pn. Arifah
Studio : 2
Time : 11:13 AM
ISO : 100
Device: Omnia HD (i8910)


Puan Arifah Sedang Menerangkan sesuatu.

 
Puan Arifah ambik masa x sampai 15minit untuk siapkan ni. PRO

puan ajar bagaimana nak lukis roof plan. :)

floor plan yang dah siap . floor plan untuk chalet..

ok sampai disini saje kelas drafting 2. kelas aku berakhir pada pukul 12.45PM. belajar dengan puan arifah memang best. mudah faham. sebab puan terangkan satu-satu nak buat sesuatu.

Puan arifah ni berbakat.. Bila laa tangan aku nak selembut tangan dia. hahaha!~

sekian. :)


JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.