Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.



Tuesday, December 22, 2009

my Shelter

setelah sekian lama janji nak letak pic shelter. so skang baru ada peluang nak letak gambar shelter ni. Design shelter aku x laa susah. senang je.cuma kekadang tu tersalah pilih material sebab masa yang diberikan untuk menyiapkan shelter ni tak sampai sebulan pun. Aku ambik masa 2 minggu untuk menyiapkan structure dan kanvas shelter. habis dalam rm 300.00 lebih tak termasuk kos makanan dan minyak motor & kereta. aku tanggung sendiri yang tu.

so aku letakkan gambar shelter aku ngan gambar time final review.

mokeup shelter ! structure
shelter ni laaa.


kanak2 riang tgh buat final review.


adik2 aku tgh review. haha mengantuk!!

btw ada banyak lagi gambar yang aku x upload kat sini. nati ada masa aku upload lagi.

salam!~




JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.