Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.



Friday, November 13, 2009

Design shelter II

Besok aku kena naikkan shelter untuk testing satu malam. then ahad baru present.
so aku risau kot2 duk dalam shelter tu orang leh lemas. hahaha!! lagipun sekarang musim hujan. hope shelter aku dapat harungi segala cabaran.

nati besok aku cuba untuk masukkan gambar shelter aku. if tak busy la.'

sebelum letak gambar.. mesti laa aku nak register shelter aku kat perbadanan harta intelek malaysia. kot-kot shelter yang aku design leh dimajukan lagi. :), nati kalau ada orang curi rugi plak kan? hahaha koya design gempak :D

kalau korang nak daftar harta intelek korang macam design2 baru.. sila lawat sini dan register

http://www.myipo.gov.my/



by



JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.