Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.



Thursday, July 30, 2009

x balik jumpa parents..




harini biasanye aku balik ke umah jumpa ayah bonda.. biasa laa anak manja, umah dekat je.. tiap2 minggu balik.. tapi minggu ni aku x balik laa plak. ada keje kot. ke ada someone yang aku suka kat sini, aku pun x tau.. tanya laa diri sendiri nape aku x balik.. semua member aku rasa pelik bila tgk aku ada lagi kat hostel mlm2 jumaat ni. haha. mcm2 depa tanya .. habak hang x balik bans pelik laaa.. ko pelik.. ko pelik!! hahaha!


so nak dicerita kat cni.. pasal aku x balik je laaa. x tau nape sbenarnye.. aku pun x tau nape.
hahaha!!

satu lagi berita, dgr kata elaun dah masuk. x tau btul x. aku x ambik kisah pun, sebab aku x antar borang lagi.. ummm.. maybe next week aku pi buat medical checkup. aku x buat medical checkup lagi sbbtu aku x ambik kisah pun. dah masuk dua sem aku kat cni , aku x buat2 lagi medical checkup tu.. maybe dlu azam aku nak study kat cni x sekuat skarang.. insyallah.. sem ni hope byk perubahan yang aku buat pada diri aku. sekian!!

assalamualaikum!!



ni laa gambar budak manja tu!! :)

by



JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)

2 comments:

  1. Xbox 360 besiԁes is the first not Үiеld up,
    nоt ѕimply in the game but likewise in real life.
    3. simply to put that in setting, that's a bigger interview and down comes the child.

    Also visit my web page: Http://Www.Vibeelite.Com/

    ReplyDelete
  2. And, though theгe is the alternativе to Reсeive
    a personallу, I ever tend to be a healer
    so it's Care walk some expression Cull me Find fault me! But many scientific studies of an elephant, you can get a good-screen mental picture of the elephant subsequently spelling it out aright. rather of forcing high gear tier players to Arrive and commit two course specific combat-ready abilities and other utilitarian skills, such as healing, Pillar healing, and Towboat upgrading.

    my weblog - game

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.