Info from myblacklens.

Best view by using Mozilla Firefox ~ Semua Posting yang diterbitkan di blog ini adalah mengikut pandangan peribadi pemilik blog! semua kritik2 dan nasihat untuk kepentingan dan rujukan kita bersama..posting berkaitan agama adalah sebagai rujukan dan nasihat kepada diri b4ns sendiri. terima kasih.



Friday, July 10, 2009

malaysia kini

selepas solat jumaat, biasanye aku tido. tapi arini x mengantuk plak.. terasa nak minum air coke ler. lama x minum. asyik merempak kat umah. minum air milo beng, teh beng, teh o beng, nescafe beng, sirap beng, skang nak minum coca-cola beng lak!! :)

beng = ais ( kelantanese --> malay standard )

tapi coca cola zionist punya. tapi bergantung pada niat masing2. kot!!
malaysia pun penuh ngan barangan diorang. produk malaysia plak low quality. susah nak cari yg high quality. umm terpaksa! kalau difikir. korang xleh pkai handphone. NOKIA, MOTOROLA, SONY semua zionist gak.. cane tu? ramai lerrr umat malaysia yang sokong zionist erkk? so aku rasa, bergantung pada niat masing2...




by



JoomlArt.com - Joomla Professional Templates
letak iklan anda disini
letak iklan anda disini
Register Domain Serendah RM35.00 Di klserver.biz


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sila tekan Butang Like selepas membaca. :)
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails
Penafian: admin The Black Lens adalah tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan di dalam laman blog ini.